2 jaar in Oostenrijk

Vandaag is het 2 jaar geleden dat we in Oostenrijk aankwamen – na een lange reis reden we rond 21u eindelijk onze straat in, waar ik voor het eerst het appartement zag waar we 2 tot 3 jaar zouden wonen. Inmiddels weten we dat het 2 jaar en ongeveer 3 1/2 maand zal zijn 🙂

Het lijkt me een mooi moment om aan te kondigen dat ik van plan ben een boek(je) te gaan schrijven over onze periode hier. Sommige van jullie wisten al dat ik het van plan ben, maar ik ken mezelf wel en ik weet dat ik enige peer-pressure van buitenaf nodig heb om een plan af te ronden. Dat blijkt wel uit totaal mislukt doel 39: rond nog 3 modules af bij de Open Universiteit. Eindresultaat: 0 tentamens meer gehaald / geen module meer afgerond sinds mei 2011.

Ik ga niet nu al beginnen – met een verhuizing en het afscheid van Innsbruck in het vooruitzicht heb ik het al druk genoeg. Maar in de eerste helft van 2013 wil ik ver komen – als het langer duurt ga ik vast dingen vergeten of te veel nadenken en analyseren en dan wordt het zo geforceerd. Nieuwsgierig hoe het gaat? Als ik er niet genoeg over blog vanaf januari dan mail er maar over 🙂

Advertenties

Over Astrid

Duizendpoot, freelance tekstschrijver & redacteur & projectleider, wannabe schrijver van niet een maar twee boeken, fanatiek lezer, eigenaar webshop in kaarten Cardcetera, eigenaar tekstbureau Flytande, vrouw, zus, dochter, vriendin, hobby kok, dol op post, levensgenieter, hardloopster. Al deze onderwerpen komen (uiteindelijk) vast aan bod in een of meerdere blog berichten.
Dit bericht werd geplaatst in 40 doelen lijst, Boek schrijven, Ditjes en datjes, Toekomst, Toen en nu en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s