Doel 26: Ga nog een keer naar een Oostenrijkse spa

Toen
Mijn eerste bezoek aan een Oostenrijkse spa in oktober 2010 beviel maar zo zo. Vriendin Marjolijn nam me, als verrassing voor mijn 31e verjaardag, mee naar Aquadome in Langenfeld. Als zwembad prachtig, maar het spa deel vond ik zelf een beetje tegenvallen. Het buitenzwembad leek op de foto´s veel mooier dan ik het in werkelijkheid vond.

Maar ja.. alles en iedereen verdient een tweede kans, toch? En dus werd het doel 26: probeer het nog een keer, geef de Oostenrijkse spa ook een tweede kans.

Nu

Genieten! OK dit was niet in de Spa, maar toch 🙂

Opnieuw was het vriendin Marjolijn die mee ging – ze moest me wel overtuigen maar uiteindelijk regelde ik zelfs de reservering van de massage. De weg naar de spa toe vond ik al mooier dan ik deze in mijn geheugen had. En nu zag ik wel hoe mooi de buitenbaden op de verschillende niveaus zijn en hoe fijn het is om vanuit het warme bad te kijken naar de sneeuw op de bergtoppen. Ik zag nu ook hoe praktisch het eigenlijk is dat het sauna-deel apart is; aangezien wij hier toch niet in zouden gaan, hoefden we er zo ook niet voor te betalen. Het feit dat ik vervolgens een heerlijke massage kreeg van de echt wel heel Tiroolse Doris maakte dat ik extra blij was dat ik de Oostenrijkse spa nog een tweede kans heb gegeven 🙂

Bij deze kan ik een ieder dan ook van harte aanbevelen om een dagje door te brengen in Aqua Dome – schijnt ook een prettige afwisseling te zijn van het skiën!

Advertenties

Over Astrid

Schrijfster, (freelance) content ontwikkelaar en manager, fanatiek lezer, fan van kaartjes, eigenaar van webshop Cardcetera en tekstbureau Flytande, vrouw, zus, dochter, vriendin, hobby kok, dol op post, levensgenieter, hardloopster. Al deze onderwerpen komen (uiteindelijk) vast aan bod in een of meerdere blog berichten.
Dit bericht werd geplaatst in 40 doelen lijst, De praktijk van alle dag, Ditjes en datjes, Foto´s, Toeristische activiteiten en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op Doel 26: Ga nog een keer naar een Oostenrijkse spa

 1. Goh, daar heb ik toch zin in zeg. Heerlijk hoor! Worden mannen en vrouwen daar gescheiden in de sauna?

 2. Astrid zegt:

  Dat hangt er vanaf. Meeste sauna´s hebben hier wel aparte dagen voor vrouwen, waarop mannen dus helemaal niet welkom zijn. Maar op de andere dagen is het gewoon samen.

 3. Norbert zegt:

  zijn er ook aparte dagen vooor mannen:)?

 4. Wondelgijn zegt:

  Klinkt heerlijk! Misschien dat je de eerste keer nog zo onder de indruk was van de verhuizing enzo dat het je gewoon niet kón bekoren!? Nu zit je duidelijk beter in je vel…? of…?

 5. Astrid zegt:

  Heel fijn 🙂 De wereld is dan een stuk mooier 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s