Doel 25: Ga (nog een keer) naar Wenen

Behaald, van 15 december tot 18 december gingen we voor een lang weekend naar Wenen. Met de trein is dat 4 ½ uur vanaf Innsbruck – maar aangezien je in de trein comfortabel zit en gewoon kunt werken is dat eigenlijk heel goed te doen. Wie weet gaan we dus nog wel eens – per slot van rekening moet je ook genieten van je tijd in het buitenland J

Na ons eerste bezoek aan Wenen was ik nog niet helemaal overtuigd van de charme van de stad – het was een leuk weekend, maar steden als Berlijn en Parijs overtuigden meer. De afgelopen dagen werd ik echter wel verliefd op Wenen; op de grote, ruime winkels, de service (OK, niet overal, maar toch), de mooie, oude gebouwen, de parken, de koffiehuizen en het gevoel van het zijn in een grote stad. Meer over wat ik / we heb(ben) gedaan lees je in de stukjes over Schonbrunn en Henri Cartier – Bresson.

Advertenties

Over Astrid

Schrijfster, (freelance) content ontwikkelaar en manager, fanatiek lezer, fan van kaartjes, eigenaar van webshop Cardcetera en tekstbureau Flytande, vrouw, zus, dochter, vriendin, hobby kok, dol op post, levensgenieter, hardloopster. Al deze onderwerpen komen (uiteindelijk) vast aan bod in een of meerdere blog berichten.
Dit bericht werd geplaatst in 40 doelen lijst, Ditjes en datjes, Foto´s, Toeristische activiteiten en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Doel 25: Ga (nog een keer) naar Wenen

  1. marjolijn zegt:

    mooie foto’s! En leuk stuk om te lezen.

  2. Pingback: New York, New York | Avonturen in Oostenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s